#Beastmode Shape Up

Ovim challenge-om ćeš postići:

Challenge je fokusiran na podizanje fizičke spremnosti, ali će se naravno kao posledica toga desiti i transformacija tela, posebno ukoliko se obrati pažnja i na osnovne smernice u ishrani koje su takođe deo challenge-a!

#ULITMATE SUMMER BODY 2.0

Ovim challenge-om ćeš postići:

Challenge je fokusiran na estetiku tela, što znači da će sadržati raznovrsne vežbe čija će namena biti da mišiće pogode iz više uglova. Takođe, sami treninzi će biti fokusirani na veliki broj ponavljanja u jedinici vremena, što znači da će pojedinačne serije uglavnom biti u nižem opsegu ponavljanja od maksimuma. Dosta veći fokus je i na ishrani.

PRIJAVE KREĆU OD 01. JULA!

#SELF TRANSFORMATION CHALLENGE

Ovim challenge-om ćeš postići:

Dve glavne karakteristike ovog challenge-a su podizanje maksimalnog broja ponavljanja u seriji na osnovnim vežbama i izlaganje hladnoći za koje će takođe u sklopu challenge-a postojati jasne smernice. Kao posledica probijanja maksimuma doći će i do povećanja broja ponavljanja u jedinici vremena, jer će tada serije u manjem opsegu ponavljanja biti ujedno i manji procenat od maksimuma. Dodatnim smernicama u ishrani će ovaj challenge takođe omogućiti neverovatne transformacije tela.

PRIJAVE KREĆU OD 28. OKTOBRA!

You cannot copy content of this page