You Against You Challenge

6 nedelja mentalne i fizičke transformacije

You Against You Challenge

6 nedelja mentalne i fizičke transformacije

Šta dobijaš ?

  • Personalizovani plan treninga u trajanju od 6 nedelja

  • HIIT i ABS treninge koje možeš da radiš uporedo sa nama uz snimke

  • Smernice u ishrani, organizaciju i raspored obroka

  • Plan progresivnog izlaganja hladnoći
  • Tablicu za praćenje svoje discipline i napretka

  • Pristup zatvorenoj facebook i instagram grupi

  • Poziv na zajednički trening i druženje sa nama

  • Mogućnost osvajanja vrednih novčanih nagrada

Kako da se prijaviš?

Klikom na dugme ispod možeš da se prijaviš na izazov,
prijave se zatvaraju 12. novembra u 23:59!

Challenge počinje u ponedeljak 13.11.
kada će ti biti dostupan sav materijal

Plan treninga

Već prilikom prijave imaš opciju da odabereš između dva programa – bodyweight i hybrid.

Bodyweight se sastoji striktno od vežbi sa sopstvenom masom, a hybrid program predstavlja mešavimu bodyweight i gym vežbi kojim se kompletira angažovanje celog tela na višem nivou.Koji god program da odabereš, dobićeš personalizovani plan se kreira na osnovu tvojih podataka koje unosiš na početku challenge-a.Trening se sastoji iz 3 faze:

1)    Strengthening
2)    Endurance
3)    Peak

HIIT i ABS treninzi će imati progresivna otežavanja tokom procesa i biće deo nedeljnog splita plana treninga tokom 6 nedelja. Uz video materijale moći ćeš da ih radiš uporedo sa nama, jer će svaka vežba biti rađena uz tajmer sa zvučnim signalom kada je vreme za promenu vežbe ili pauzu.

Smernice u ISHRANI!

Ukoliko ispratiš naše smernice i vodiš računa i o ishrani, bićeš siguran da će rezultat celog procesa biti potpuna transformacija.. Zato smo ti obezbedili sve potrebne informacije i edukaciju kako bi bio siguran da radiš sve kako treba..

 

Dobićeš kompletan VODIČ za:

1)    Organizaciju i tajmingovanje obroka
2)    Načine za biranje količine hrane
3)    Raspored makronutrijenata
4)    Biranje adekvatnih namirnica za izbalansiranu ishranu
5)    Meal preparation

U ovom IZAZOVU pripremili smo najvise jelovnika do SADA!

DETALJNIJE...

Podizanje discipline je svakako ono što je najvrednija nagrada svakome ko se prijavi na challenge jer je to nešto što će ti služiti tokom celog života u svim mogućim životnim izazovima.

Uvek nam je lakše da je održimo kada imamo nešto što nas neprestano podseća na naš cilj. Tablicu koju ćeš dobiti treba svakodnevno da popunjavaš i ona će ti služiti kao stalan podsetnik da želiš da postaneš bolja verzija sebe. Na kraju kada ceo challenge prođe imaćeš detaljan uvid u stepen discipline koju si uložio kroz ceo proces i bićeš ponosan na sebe!

Pristupom zatvorenim grupama stupaš u zajednicu sa ljudima koji u tom trenutku imaju identičan cilj kao ti. U tim grupama ćemo svakodnevno razmenjivati mišljenja i stavove o treningu i lifestyle-u i pružati međusobnu podršku da uspemo sve da izguramo do kraja.

Takođe tu će biti održavani i lajvovi na kojima ćemo odgovoriti na apsolutno svako pitanje koje bilo koji član bude imao. Na grupama će takođe biti javljeno vreme i mesto održavanja grupnog treninga na otvorenom na koji će biti pozvani svi učesnici challenge-a.

Instagram grupa će služiti za snimanje nedeljnih live-ova na kojima ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje + vas dodatno uputiti u segmente treninga i ishrane za koje procenimo da su vam najviše potrebni.

S obzirom da se challenge radi u zimskom periodu smatramo da je dobra ideja da te i ovome naučimo jer je jako dobra i korisna stvar. Objasnićemo ti osnovne tehnike disanja koje će te pripremiti za izlaganje hladnoći kao i progres koji treba da pratiš što se tiče intenziteta i vremena izloženosti hladnoći, tj. praktikovanja hladnih tuševa.

Cilj je da nakon 6 nedelja budeš spreman da se zajedno sa nama potopiš u ledenu vodu i pobediš sebe i na ovaj način.

Naravno, ovo je nešto što ne moraju svi da rade, sigurno ima onih kojima je ova priča previše intenzivna, međutim naš vam je savet da svakako ovome pre svega date šansu!

NOVČANE NAGRADE !

1. MESTO

600€

2. MESTO

450€

3. MESTO

300€

4. MESTO

200€

5. MESTO

100€

Pobednik na takmičenju koje ćemo organizovati nakon izazova na zajedničkom skupu će da osvoji  150€.

Koja je cena?


Trenutna cena izazova je

42€

You cannot copy content of this page